Encesa virtual pels Drets Humans

16-Gener-2021

1. Cada persona, família, convivents... encendran una espelma i es faran una o més fotografies (siguem pràctics, la fotografia es pot fer abans de dissabte). Si podeu fer sortir algun element patrimonial que identifiqui el poble o el lloc, molt millor (però no és imprescindible en absolut).

2. Les fotografies realitzades (com més millor, però només una per persona) s'enviaran a aquest correu: encesa2021@gmail.com (se dóna per suposat el permís de publicació). Sabem que això del correu electrònic no és tan àgil, però la resolució de wsp és prou xereca per a la impressió. El termini per enviar-les acabarà diumenge 17 a les 24 hores.

3. Durant el dissabte (tot el dia, però especialment a l'entorn de les 13.00 hores) vos demanam que faceu el màxim de difusió per les xarxes socials de la vostra fotografia, del mapa, del manifest, d'un comentari particular, d'allò que vos sembli més adequat. Per tenir el màxim ressó, farem servir el hashtag #EncesaPelsDretsHumans (mem si el feim trending topic!).

4. En tenir tot el material, el Consell imprimirà una lona gegant amb el cartell de fons i les fotografies que envieu a mode de mosaic per penjar ben visible a l'entorn de la Misericòrdia.

5. Convidau tots els vostres contactes a participar en aquesta encesa 2021.