L’AJUNTAMENT DE LLUBÍ INCORPORA UNA PERSONA JOVE QUALIFICADA GRÀCIES AL PROGRAMA SOIB Jove: Qualificats - Entitats Locals 2024.

08-July-2024

L’entitat ha donat la benvinguda al jove treballador contractat a través del programa SOIB Jove: Qualificats – Entitats Locals 2024.
L’objectiu del programa és la contractació, amb una duració d’un any, de persones joves desocupades majors de 18 anys i menors de 30 anys, que reuneixin els requisits per poder signar un contracte formatiu per obtenir la pràctica professional adequada al nivell d'estudis o de formació cursat, que siguin contractades per part dels ens locals o bé de les entitats que en depenen o que hi estan vinculades.
D’aquesta manera es pretén millorar l’ocupabilitat de les persones joves amb l’exercici pràctic de les competències adquirides en la seva formació i àrees de coneixement i, d’aquesta manera, millorar-ne les possibilitats d’inserció posterior en el mercat laboral.
Gràcies a aquest projecte s’ha incorporat a la plantilla un treballador jove, Graduat en Economia, per desenvolupar un projecte de gestió i actualització de ordenances municipals a l’Ajuntament de Llubí.
Aquest programa ha estat promogut pel SOIB amb una aportació de 34.554,55 € i ha comptat amb el finançament del SEPE, per mitjà de la Conferència Sectorial d’Ocupació i Assumptes Laborals.

 

soib