Avui s’han inaugurat les rutes escolars

12-Mayo-2022

Donar les gràcies a la Senyora Cornelia Elisabeth Eisiedel-Michaely (Fundació Mutata) per la seva donació i per fer possible l'execució del projecte que avui hem presentat.

Donar l’enhorabona a na Catalina Planas Llompart per ser la guanyadora del logo de la Ruta i com no, a la Policia Local i a l'Amipa per la seva implicació a l'hora del traça.

Aquesta actuació que presentem avui és una de les propostes del pla d'acció per a l'energia sostenible de Llubí. La seva finalitat i compromís com totes les propostes del PAES, és aconseguir una reducció important del CO₂ abans del 2030 i que en un futur Llubí sigui un poble sense fums i mediambientalment saludable.

Aquestes Rutes Escolars segures ens han de servir, en primer lloc, perquè els pares i mares prenguin consciència que els nins són prou autònoms i tenen l'educació viària suficient per poder anar a peu fins a l'escola, i amb aquesta autonomia creixeran amb els hàbits suficients per circular per dins Llubí a peu o en bicicleta.

Les Rutes estan estudiades pels infants majors de 8 anys però tambe convidam al pares, mares, padrins i pradines dels nins i nines menors d'aquestes edats perque tambe en facin ús.

Esperem, entre tots i totes, fer de Llubí un poble més sostenible, més saludable i millor per tots i totes