Llubí amb el petit comerç

Com ja duim fent des de fa uns anys, l’Ajuntament de Llubí recolza el petit comerç i empresa local. Després d’aquests mesos, en que molts dels autònoms i empresaris locals s’han vist afectats per l’aturada i la restricció dels seus serveis creiem que, més que mai és hora de fer-los costat i donar una empenta a la seva promoció ara que comencen a reprendre la seva activitat, en molts de casos, amb dificultats. Per això hem creat aquest recull de vídeos per donar-los l’oportunitat d’explicar-nos com viuen la situació actual i com veuen el futur.

Comprar al comerç local, més que una elecció del consumidor, serà més que mai una expressió de solidaritat de la comunitat. Per sobreviure a la pandèmia, els comerços de Llubí necessiten el reconeixement dels residents compromesos amb el seu entorn i entre tots aconseguirem ressorgir i poder continuar amb el nostre teixit empresarial actiu.

Ara més que mai, ajudem als nostres veïns, ajudem a mantenir l’economia local comprant a Llubí i fent ús de l’ampli ventall de serveis que ens ofereixen!

Llubí i la seva gastronomia

El turisme i el producte local

 

Empreses i petit comerç